WildWhisky

Ležiš na trebuhu in še na pol spiš. Nežno te božam po hrbtu in ritki. Čvrsta je in gladka. Po dotiku čutiš kako sem nervozen. Roka zdrsne med tvoje noge. Refleksno dvigneš rit in odpreš mednožje, ki je že pregreto in vlažno. Počasi ti potegnem hlačke do kolen. S prsti raziskujem tvojo muco, ki je vse bolj mokra. Vsake toliko nagajivo zdrsnem čez tvojo ritno luknjico. Od užitka tiho stokaš v vzglavnik, stegneš roko proti meni in me pobožaš.
Trd je in vroč. Ob tvojem dotiku se napne in komaj čaka da zdrsne vate. Povzpnem se nate, te zagrabim za rit in jo nežno razširim.
Kako lepa muca. Razprta in voljna. Uležem se in potopim glavo med tvoje noge. Tudi dišeča in okusna je. Nežno jo poljubljam in oblizujem. Posvetim se ščegetavčku. Vsakič ko ga pobožam z jezikom, bolj nabrekne. Umaknem usta. S kazalcem in sredincem obkrožim tvojo mokro luknjico in jih zarijem v njo. Jezik naslonim na tvojo ritko. Od šoka odpreš oči a od užitka vidiš samo temo. Kako si mokra. V počasnem ritmu oblizujem tvojo ritko in te fukam s prsti. Z boki začnes suvati v moj obraz. Prišlo ti bo. Ne še. V hipu se odmaknem in splezam nate. Obrneš glavo in me jezno pogledaš. Vrnem ti samo nagajiv pomežik in naslonim svoj kurac na tvojo ritnico. Joj, kako utripa. Takoj si mirna in nepremična. Približam se ti in te nežno ugriznem v uho. “Kako si dobra.” Nasmehneš se in pomigaš z ritko. Gib vrnem in nežno drsim gor in dol med tvojimi ritnicami. Poljubljam te po vratu in hrbtu in potiho godem od užitka. Primeš me za roko in mi zašepetaš. “Pofukaj me.”
Tokrat zdrsnem nekoliko nižje. Muca se odpre in otrdel kurac zdrsne vanjo. Počasi, vse do jajc. Vedno znova pozabiš kako velik je. In ti si tako tesna. Nežno zagrizem v tvoj vrat in zarenčim od užitka. Igre je konec. Zagrabim te za boke in posadim na kolena. Ena roka ostane na bokih, druga pa prime za lasišče in grobo porine v vzglavnik. Še preden lahko vzdihneš od užitka ga ponovno pritisnem vate. In še enkrat. Tvoja ritka ploska ob moja stegna ko na trdo in v popolnem ritmu pumpam vate. Zdaj ti lahko pride. In to kako. Če nebi imela glave zakopane v vzglavnik bi tvoje krike slišal cel blok. Jaz pa jih dobro slišim in to me podžge da te porivam še močneje. Ob orgazmu dvigneš stopala iz postelje in glasno zakričiš. Kako rad imam ko si glasna. Upočasnim in se ustavim. Zgrudiš se na posteljo in blažena globoko dihaš. Jutranji orgazmi so najboljši. Tudi sam sem čisto na robu. Še malo mi manjka. Malo tistega najslajšega. in ti točno veš kaj hočem. Pridno spet dvigneš zadnjico in se s prstkom pobožaš po svoji najtesnejši luknjici. Pripravljena si in ne potrebujem dodatne spodbude.
Pljunem in ga zasadim v tvojo ritko. Kako tesno. Kako dobro. Ne morem si pomagati da ne stokam od užitka. Nežno drsenje kmalu preide v nasilno suvanje. Čutiš, kako sem z vsakim prodorom bolj napet. Začneš se naslanjati v moje sunke. Moj ritem postane neenakomeren in moje stokanje preraste v glasne krike skozi zobe. Veš, da sem te napolnil. In ko se počasi ustavim, čutiš da še vedno utripam v tebi. Zgrudim se poleg tebe in lovim sapo.
Dobro jutro.

31775118_1546986688743313_4941163619812376576_n.gif