TOUCH OF KINKY 2023

  • 24/04/2023 15:15
  • Visejec
  • 30 ogledov
  • Nudim/Prodam
Vroče
Poster

Opis

Vabljeni na dogodek, ki bo
20.5.2023 ob 20h

in kjer so omejitve vašega vzburjenja in realnosti le v vaši glavi. Dogodek je primeren za vse osebe, ki se ne bojijo drugačnosti. Na voljo vam bodo naši opremljeni prostori z vso opremo in igračkami, če bo kdo na vojo za model tudi prikaz Shibari scene in seveda se v vsakem primeru prepustimo popolnoma v kink, erotic in sexy sceno. Če dvomite v to ali pašete na naš dogodek naj vam povemo, da so dobrodošli vsi, ki si želijo popestritve svojega spolnega življenja.

Na voljo vam bo masažna kink miza, postelja z skoraj neomejenimi zmožnostmi različnih položajev in varijant vezav itd, križ, vrvi, različni vibratorji, elektro scena, anal scena…. Kot smo dejali omejitev je le v vaši glavi, katero pa bomo na tem dogodku probali sprostiti.

Pridružite se osebam, ki razmišljajo podobno kot vi in se prepustite dobri energiji in kdo ve morda pa vam dogodek odpre nove poti v svet nepopisnih užitkov in poznanstev.

  • Vstop na dogodek je mogoč le z nakupom (prevzemom) vstopnic na naši spletni strani (Kulturnega društva Črna Vrtnica, skrajšano KD Black Rose), če pa že poznate našo spletno stran, pa imate tam vse potrebne informacije, kontakte in nakup oziroma prevzem vstopnic in s tem rezervacijo na dogodku.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na naših stalnih kontaktih ali na naši e-pošti ali preko zasebnega sporočila tukaj.

Se vidimo na dogodku TOUCH OF KINKY 2023