Domination Slovenia

Veliko ljudi sanja o srečanju z Domino, začetniki se pogosto znajdejo v zagati, ko je potrebno Domino kontaktirati in se dogovoriti za srečanje oz. seanso. Tukaj so pravila za kontaktiranje Domine, Gospodarice.

Domination Slovenia
Image by serhii_bobyk on Freepik

1. Uporaba formalnega, vljudnega in podrejenega tona.

Če je pod vprašajem Domina, Gospodarica, ki je še nikoli niste srečali potem zagotovo ne morete poznati njenega značaja in sloga. Lahko je prijazna in umirjena ali pa stroga in neprizanesljiva. Z uporabo umirjenega, formalnega in vljudnega izražanja boste uspešni v katerikoli situaciji. Domina, Gospodarica ima rada, oz. zahteva, da jo obravnavate spoštljivo. Če ji želite priznati moč in prevlado potem se predstavite umirjeno, vljudno in ponižno. To bo prispevalo k uspešni bodoči relaciji.

2. Izogibajte se nespodobnemu izražanju

Izražajte se spodobno, kot bi govorili s svojim zdravnikom, z nekom na poslovnem sestanku ali ob srečanju s pomembno osebo. Uporabite popolnoma enak odnos tudi tukaj. Čeprav si Domina, Gospodarica med seanso lahko privošči obilico nespodobnosti in perverznosti se z njo obnašajte kot bi bili na prvem zmenku z dekletom.

3. Bodite kratki in jedrnati

Dejstvo je, da obstaja veliko več podrejenih moških kot dominantnih gospodaric, ki tako prejemajo obilico sporočil, e-pošte in telefonskih klicev od potencijalnih strank. Zato ne tratite njenega časa z zgodbo vašega življenja. Obračate se k njej za dogovor o terminu seanse, morda za izmenjavo nekaj dodatnih informacij, zato pojdite k bistvu z nekaj jasnimi in izbranimi besedami. Ne pozabite na vljudnost in ponižnost.

4. Bodite natančni in temeljiti

Čeprav je priporočeno, da je prvi kontakt kratek in jedrnat, morate poskrbeti, da boste natančni in temeljiti. Če boste izpustili ključne informacije bo Domina, Gospodarica primorana tratiti svoj čas z dodatnimi vprašanji, kar je še posebej nerodno pri pisni komunikaciji. Nekaj stvari, ki bi jih morali vedno navesti pri prvem kontaktu;

a. Vaše ime. Poskrbite, da vas bo Domina, Gospodarica prepoznala med neštetimi interesenti. Vašega E-poštnega naslova si zagotovo ne bo zapomnila, niti splošnega imena, kot npr. le ‘suženj’. Izberite originalno ime.

b. Uskladitev informacij o lokaciji oz. potovanju saj je možno, da Domina, Gospodarica veliko potuje in ni vedno samoumevno, da se nahaja prav na lokaciji, ki je navedena med njenimi kontaknimi podatki.

c. Vaše želje in interesi. Navedite osnovne interese in zanimanja ki jih želite uresničiti oz. želite preizkusiti, ter pričakovanja. Bodite kratki.

5. Ne bodite manipulativni

Morda uživate v mislih na poniževanje, zaničevanje ali kaznovanje. Ne poskušajte Domine, Gospodarice napeljevati k takim dejanjem pisno ali po telefonu, ker boste delovali manipulativno in boste zagotovo razkrinkani že pri samem poizkusu ter označeni kot neresen kandidat in kradljivec njenega dragocenega časa. Pustite praktični del vaših želja za čas dejanskega termina seanse v njenem studiu.

6. Ne pošiljajte golih fotografij

Če so moški fascinirani nad žensko goloto, to ne velja vedno tudi za ženske. Domina, Gospodarica med dogovarjanjem termina najbrž ne bo zainteresirana za izgled vašega penisa oz. drugih delov vašega telesa zato je ne obremenjujte z vašimi fotografijami saj ni nujno, da vas bo zaradi tega jemala bolj resno. Držite vašo intimnost zase do trenutka, ko bo to od vas zahtevala Domina, Gospodarica sama.

7. Naredite domačo nalogo

Preglejte spletno stran oz. kontaktne podatke, ponudbo in storitve, ki jih nudi Domina, Gospodarica, preden jo zasujete z vprašanji, ki so morda že nekje opisana. Morda se je potrudila sestaviti in objaviti odgovore na osnovna vprašanja o ponudbi. Če jih boste spregledali boste tratili njen čas po nepotrebnem, in delovali nespoštljivo. Pokažite spoštovanje do Domine, Gospodarice in se predstavite kot nekdo, ki se je na kontaktk z njo dobro pripravil, misli resno ter mu ni zgolj do zabave po telefonu.

8. Izogibajte se Ping Pong sporočilom

Če ste pregledali profil, spletne strani in blog, in imate še vedno vprašanja ni nič narobe, vendar poskušajte združiti vse, kar vas še dodatno zanima v eno samo sporočilo. Nadležno in moteče je v nedogled odgovorjati na neskončno serijo enovrstičnih sporočil.

9. Slovnica in pravopis

Jezik, slovnica, ločila in pravopis so prvi vtis, ki ga boste naredili na Domino, Gospodarico zato bodite pazljivi na tej točki. Potrudite se sestaviti brezhibno sporočilo. Vkolikor niste prepričani v pravilnost napisanega uporabite orodja za črkovanje, ki so na razpolago na spletu. Bodite pozorni na jezik, ki ga Domina, Gospodarica najraje uporablja in se temu prilagodite. Ne dovilite, da se mora Domina, Gospodarica prilagajati vam. Vkolikor bo iz površnega sporočila razvidno, da se niste bili pripravljeni potruditi, bo to pomenilo, da niste vredni pozornosti in boste lahko bili črtani iz njenih načrtov za srečanje.

10. Bodite kreativni

Tudi poleg vseh teh pravil imate še vedno nekaj prostora za kreativnost. Uporabite nekaj originalnih besed, ki vas lahko najbolje opišejo kot osebo. Vaša Domina, Gospodarica pričakuje nekoga vljudnega, ponižnega vendar nikakor ne robota.